Αν μπορούσα να διαλέξω ένα φαγητό για να τρώω την υπόλοιπη ζωή μου, αυτό σίγουρα θα ήταν τα tacos!
Παρέχουν τόσο μεγάλη ποικιλία. Έχεις το κρέας σου, τους υδατάνθρακες σου, τα λαχανικά σου και το πιο σημαντικό? όλα αυτά τυλιγμένη με απόλυτη τελειότητα.
Μπορείς ακόμα να κάνεις μία μίξη από τα αγαπημένα σου συστατικά και να έχεις ένα τελείως μοναδικό γεύμα.
Και αν το θέλεις, και είσαι πορωμένος με τις τορτίγιες μπορεί να έχεις τις στιγμές που θέλεις κάτι ελαφρύ να φας, όπως μαλακές τορτίγιες και άλλες που παθαίνεις κρίση για super χορταστικούς συνδυασμούς υλικών και άλλου τύπου τορτίγιες!
Αλλά τι κάνεις όταν στο σπίτι σου έχεις μόνο μαλακές τορτίγιες, αλλά εσύ θέλεις αυτές με το πιο σκληρό περίβλημα? Και τι κάνεις στην περίπτωση ενός πάρτυ που μερικοί θέλουν τια απλές και μαλακές τορτίγιες ενώ κάποιοι άλλοι θέλουν τις σκληρές μεξικάνικες?
Εμείς γνωρίζουμε δύο πολύ απλά κόλπα για να μετατρέψετε τις μαλακές τορτίγιες σας σε σκληρές σε μόλις λίγα λεπτά.
Ποιά είναι αυτά τα χρήσιμα κόπλα? Θα πρέπει να παρακολουθήσετε το παρακάτω video για να τα ανακαλύψετε.
Αν σας άρεσε το VIDEO μοιραστείτε αυτό το υπέροχο μαγειρικό τρικ με τους φίλους σας!
https://dailymotion.com/video/x3857z8