Αν ψάχνεις για έναν πιο κομψό τρόπο να παρουσιάσεις το ψωμί στο τραπέζι του γάμου ή σε κάποια άλλη ιδιαίτερη περίσταση, τότε πρέπει να δεις οπωσδήποτε αυτούς τους κώνους από ψωμί!
Όταν τους πρωτοείδαμε, σκεφτήκαμε ότι ήταν πανέξυπνη ιδέα. Είναι σαν χωνάκια παγωτό για μεζεδάκια, όπως τα αβγό και ο τόνος. Έχουν υπέροχη εμφάνιση και μπορούν να συνδυαστούν με πολλές γεύσεις.
Να τι θα χρειαστείς:
- 1/2 κούπα γάλα
- 1/2 κούπα νερό
- 3 κουταλιές της σούπας λάδι
- 1/4 κούπα ζάχαρη
- 1 χτυπημένο αβγό
- 1 1/2 κουταλάκι αλάτι
- 2 1/4 κουταλάκι προζύμι
- 3 1/2 με 4 κούπες αλεύρι για ψωμί