Υλικά:
- 2 φλιτζάνια espresso
- 2 κουταλάκια του γλυκού σιρόπι βατόμουρο
- 2 κουταλάκια του γλυκού σιρόπι σοκολάτας
- φράουλες
- σαντιγί
- 2 κουταλιές παγωτό
- κακάο σε σκόνη
- κόκκοι καφέ
Οδηγίες:
- Ετοιμάστε τον καφέ και αφήστε τον να κρυώσει.
- Βάλτε τον θρυμματισμένο πάγο σε ένα ποτήρι.
- Κόψτε τα μούρα σε τέταρτα και βάλτε τα στην κορυφή του πάγου.
- Ρίξτε μέσα τα σιρόπια και τον καφέ.
- Διακοσμήστε με σαντιγί.
- Βάλτε το παγωτό στην κορυφή.
- Διακοσμήστε με σκόνη κακάο και κόκκους καφέ.
Credits: Bright Side