Τι είναι αυτό που κάνει ιδιαίτερο το φαγητό ψημένο μέσα σε άλλο φαγητό; Μπορεί κάποιοι να διαφωνήσουν, αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι μαγικό σε αυτήν την ιδέα, που ένα επιδόρπιο μαζί με ένα άλλο επιδόρπιο, φτιάχνουν κάτι ακόμα καλύτερο!
Θα χρειαστείτε:
Για το μήλο Cheesecake
– 230 γρ. τυρί κρέμα
– 1/4 κούπας ζάχαρη
– 1 κ.γ κανέλα
– 1 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας
– 1 αυγό
– 1 ψημένο μήλο
Για τη σάλτσα σφενδάμου
– 1 κούπα κρέμα γάλακτος
– 3/4 κούπας σιρόπι σφενδάμου
– σπασμένα πέκαν
Οδηγίες:
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
- Ανακατέψτε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, τη κανέλα, το αυγό και το εκχύλισμα βανίλιας
- Τρυπήστε το μήλο στη μέση.
- Βάλτε το μείγμα μέσα στο μήλο μέχρι να γεμίσει στα 2/3 του.
- Ψήστε για 25 με 30 λεπτά
- Για το σιρόπι σφενδάμου, βράστε τη κρέμα γάλακτος μαζί με το σιρόποι μέχρι να δέσουν. Προσθέστε τα πέκαν λίγο πριν το σερβίρετε!
Πεντανόστιμο! Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!