Υλικά
- 10-12 κρέπες έτοιμες ή σπιτικές
- 2 φλιτζάνια γάλα
- 1 κουταλάκι εσάνς βανίλιας
- 2 κρόκοι αυγών
- 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 2 κουταλιές κορν φλάουρ
- ζάχαρη κρυσταλλική για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Ετοιμάζετε τις κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας ή σύμφωνα με τη βασική μας συνταγή. Τις βάζετε σε πιατέλα και τις σκεπάζετε με αλουμινόχαρτο να διατηρούνται ζεστές.
- Ετοιμάζετε την κρέμα.
- Βράζετε σε κατσαρολάκι το γάλα με τη βανίλια σε χαμηλή φωτιά.
- Σε ένα μπολ χτυπάτε τους κρόκους, τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ.
- Όταν αρχίσει να φουσκώνει το γάλα, κατεβάζετε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και το ρίχνετε στο μπολ με τους κρόκους, ανακατεύοντας διαρκώς έως ότου αρχίσει να δένει η κρέμα.
- Ξαναρίχνετε στο κατσαρολάκι την κρέμα και τη βάζετε στη φωτιά να πάρει μια βράση.
- Μοιράζετε την κρέμα στις κρέπες και τυλίγετε σε ρολά. Τις βάζετε σε πιατέλα ή σκεύος σερβιρίσματος, πασπαλίζετε με ζάχαρη και σερβίρετε.