in

Φτιάξε το πιο νόστιμο μοσχάρι με κρέμα γάλακτος

Αν και μοιάζει δύσκολη συνταγή για όσους δεν γνωρίζουν να μαγειρεύουν, όμως είναι πάρα πολύ απλό και πολύ πιο νόστιμο φαγητό από ότι νομίζεις

Αν σου πετύχει η συνταγή μην το πεις στην μητέρας σου, γιατί θα την στεναχωρήσεις, αφού το δικό σου θα είναι πολύ πιο νόστιμο από το δικό της.

Υλικά

1 κιλό μοσχαράκι
1 κουτί κρέμα γάλακτος
1 κουτί μανιτάρια ολόκληρα ή κομμένα
Ελαιόλαδο
Κρεμμύδι για το τσιγάρισμα
Σκόρδο
Αλάτι
Πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε το μοσχαρίσιο κρέας σε δυνατή φωτιά για 20 λεπτά περίπου.

Σε μια άλλη κατσαρόλα βράζουμε λίγο τα μανιτάρια.

Κόβουμε το κρέας σε κομμάτια και το μεταφέρουμε σε μια κατσαρόλα όπου το τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι, προσθέτοντας το κρεμμύδι και τα μανιτάρια, για να τσιγαριστούν και αυτά.

Μόλις τσιγαριστούν, προσθέτουμε δύο ποτήρια νερό και αφήνουμε το κρέας να βράσει για 35 λεπτά.

Στο χρόνο αυτό, ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει άλλα 2 λεπτά για να δέσει η σάλτσα.

Απαιτούμενος χρόνος: 55 λεπτά

Πηγή

Κόβει τις πατάτες σε φέτες και τις ψήνει στα μικροκύματα. Αφού το είδα, δεν πρόκειται ποτέ να ξαναγοράσω συσκευασμένα πατατάκια.

Κολλάει την ταινία στο νύχι της και τη βάφει με Μανό. Το αποτέλεσμα; Πολύ Χριστουγεννιάτικο!