Υλικά:
- Μαύρο ψωμί
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Τόνο σε κονσέρβα
- Πιπέρι
- Ντομάτα
- Τυρί κρέμα
- Μαρούλι
Εκτέλεση:
- Κόβουμε δύο φέτες με ψωμί και τις ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να φρυγανιστούν.
- Στραγγίζουμε καλά τον τόνο και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
- Βάζουμε το τυρί σε μια από τις δύο φέτες και προσθέτουμε την ντομάτα και την μία φέτα του μαρουλιού.
- Προσθέτουμε τον τόνο και κλείνουμε με την δεύτερη φέτα του ψωμιού.