Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι ότι ένα αυγό μπορεί να σερβιριστεί με ένα τόσο ευφάνταστο τρόπο;
Δείτε βήμα – βήμα πως μπορείτε να το πετύχετε!
Υλικά:
- 4 φέτες φρυγανισμένο ψωμί
- 4 αυγά
- 4 φέτες μπέικον
- τυρί που λιώνει
- βούτυρο lurpak
- αλάτι
- και μαϊντανό για την διακόσμηση
Έκτέλεση:
- Λιπαίνουμε τις φόρμες με το βούτυρο.
- Τοποθετούμε το ψωμάκι μας μέσα στη φόρμα και ρίχνουμε λίγο λιωμένο βούτυρο.
- Βάζουμε το μπέικον να αγκαλιάσει το ψωμί και κόβουμε το τυρί σε κύβους και το βάζουμε μέσα και αυτό.
- Σπάμε το αυγό και το βάζουμε επάνω.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να γίνουν τα αυγά όπως ακριβώς τα τρώμε.
- Πασπαλίζουμε με λίγο μαϊντανό.
Έτοιμο! Σερβίρετε ζεστό σημειώστε! Μπορείτε να γεμίσετε αντί για μπέικον με λουκάνικο, σαλάμι, φέτες γαλοπούλας και όποιο τυρί της προτίμησή σας λιώνει ανάλογα με την διάθεση σας!
Καλή επιτυχία!!!