Υλικά:
4 μεγάλα μήλα
1 γιαούρτι
100γρ στέβια
100γρ βούτυρο
300γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 ασπράδια
Κανέλα
2 βανίλιες
Εκτέλεση:
Κόβουμε σε φέτες τα μήλα και τα στρώνουμε στο ταψί αφού πρώτα ρίξουμε λίγη στέβια.
Στη συνέχεια, χτυπάμε τα ασπράδια μαζί με τη στέβια για τουλάχιστον 5 λεπτά.
Προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και τις βανίλιες και συνεχίζουμε το χτύπημα.
Βάζουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε για 40 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Αναποδογυρίσουμε τη μηλόπιτα, κόβουμε και σερβίρουμε αφού πρώτα πασπαλίσουμε με κανέλα.