Υλικά:
- Σπανάκι
- Φιλέτο φρέσκου σολομού
- Αλάτι
- Κουκουνάρια
- Ένα μάνγκο
- Χυμό από ένα λάιμ
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
- Αλατίζουμε και ψήνουμε τον σολομό για γκριλ μέχρι να ροδίσει.
- Στην συνέχεια πλένουμε το σπανάκι και το βάζουμε σε μια σαλατιέρα αφού πρώτα το κόψουμε σε μεγάλα κομμάτια με το χέρι μας.
- Βάζουμε πάνω από το σπανάκι το καθαρισμένο μάνγκο σε φέτες και τα κουκουνάρια.
- Χτυπάμε το χυμό από το λάιμ μαζί με το ελαιόλαδο και περιχύνουμε με αυτό το μείγμα την σαλάτα.