Όχι μόνο είναι πανεύκολο, αλλά δεν χρειάζεται και ψήσιμο. Μικρότερο κόστος, μεγαλύτερη απόλαυση και μηδαμινή κούραση, αφού μπορεί να το φτιάξει ακόμη και ο πλέον αρχάριος στην κουζίνα!
Τι θα χρειαστούμε
- 225 γρ. κρέμα γάλακτος
- 225 γρ. τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1/3 φλιτζ. χυμός λεμονιού
- 450 γρ. γάλα εβαπορέ
- 15 μπισκότα τύπου digestive, τριμμένα
Πώς θα το φτιάξουμε
- Στο μίξερ, σε μέτρια ταχύτητα, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα και το εβαπορέ γάλα, μέχρι να μαλακώσουν και να σχηματίσουν μια ομοιόμορφη κρέμα.
- Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και ρίχνουμε το μείγμα σε πυράντοχο σκεύος.
- Πασπαλίζουμε με τα τριμμένα μπισκότα.
- Βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες – ιδανικά για 12 ώρες πριν το απολαύσουμε.