Υλικά:
- 500γρ φιλέτο κοτόπουλο
- 2 μεγάλα κολοκύθια
- Αλάτι
- Ελαιόλαδο
- Χυμό από ένα λάιμ
- Τζίντζερ σε σκόνη
- Κάρυ
Εκτέλεση:
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με τα μπαχαρικά και τον χυμό από το λάιμ.
- Βάζουμε εκεί το κοτόπουλο και το αφήνουμε να μαριναριστεί για αρκετή ώρα.
- Κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες τα κολοκύθια και τυλίγουμε μία φέτα γύρω από κάθε κομμάτι κοτόπουλου.
- Περνάμε το κοτόπουλο στα ξύλινα καλαμάκια και ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσουν τα σουβλάκια μας.