- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 2 κουτιά σαντιγί ERMOL/ MORFAT
- 1-2 βανίλιες ή 1-2 κ.γ εσάνς βανίλιας
- 200 γρ. κουβερτούρα
- 4-5 γκοφρέτες τύπου σοκοφρέτα (σοκολάτα γάλακτο η υγείας)
- 1 φλυτζάνι αλεσμένα φουντούκια
- 1,5 πακέτο μπισκότα τύπου ΠΤΙ ΜΠΕΡ με σοκολατα
- λίγο γάλα για να βρέξουμε τα μπισκότα
Εκτέλεση
- Σε μπεν μαρί λιώνω την κουβερτούρα.
- Χτυπάω την σαντιγί στο μίξερ μέχρι να αφρατέψει και έπειτα ρίχνω το ζαχαρούχο και την βανίλια.
- Παίρνω το πυρέξ μου και αφού βρέξω τα μπισκότα στο γάλα τα στρώνω στη βάση.
- Ρίχνω από πάνω σαντιγί να καλύψω τα μπισκότα.
- Προσθέτω φουντούκια, γκοφρέτα θρυμματισμένη και λίγη κουβερτούρα.
- Συνεχίζω τις στρώσεις μέχρι να τελειώσουν τα υλικά και κάνω σχέδια με ένα κουτάλι΄η πιρούνι με την λιωμένη κουβερτούρα.
- Το τοποθετούμε στην κατάψυξη.(Η στη συντηρηση)
- Η γεύση του θυμίζει παγωτό Stracciatella.
Απολαύστε το!!