Συνταγές για κορμό σοκολάτας έχουμε διαβάσει και έχουμε δοκιμάσει πολλές, αλλά η Αμαλία μας έστειλε την συνταγή της για λευκό κορμό σοκολάτας.
Τι θα χρειαστούμε;
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ ολικής άλεσης
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
250 ml φυτική κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί
Πως το φτιάχνουμε;
Σπάμε τα μπισκότα με τα χέρια. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε την χτυπημένη σαντιγί και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Προαιρετικά αν θέλουμε προσθέτουμε λίγα cranberries.
Βάζουμε το μείγμα σε λαδόκολλα και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Το βγάζουμε από την κατάψυξη 5 λεπτά πριν το σερβίρουμε.